Broodsnijmachine

Opzoek naar de beste broodsnijmachine? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. Op deze pagina leggen wij het verder uit om jou te helpen de beste snijmachine te kopen.

Laatste check op November 2021

De keuken van tegenwoordig zit vol met allerlei hulpmiddelen om het werk te vereenvoudigen en ook nog professioneel plaats te laten vinden. Veel hulp kan er gelukkig wel verwacht worden en komt men steeds ook met de nieuwste hulpmiddelen. Neem nu de broodsnijmachine voor thuis. Die lijkt misschien wel overbodig. Je koopt toch immers jouw brood al gesneden? Waarom zou je een snijmachine kopen? Het wordt anders wanneer je besluit om zelf brood te bakken. Met een broodbakmachine is dat namelijk snel in orde gemaakt en ziet het eindresultaat er anders uit wanneer het op een professionele manier gesneden is. Dat staat nog mooi ook en zal het zeker wel beter smaken! Naast het snijden van brood, is zo een machine natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken. Gelijk met het brood, kan zo het beleg worden gesneden zoals ham en kaas. Snel schoonmaken en zijn de meeste snijmachines ook geschikt voor groentesoorten en kunnen zelfs als snijmachine vlees worden gebruikt. Zulke machines zijn niet alleen uitgerust met krachtige motoren, maar kan het mes ook snel verwijderd worden om het schoonmaken eenvoudig te laten verlopen.

Top 5 Beste Broodsnijmachine

NaamVermogenAantal snelhedenKleurMeer informatie
Clatronic Metalen allessnijder MA 3585150 Watt1Metallic
Domo MS171 - Snijmachine120 Watt1Wit
DOMO Snijmachine DO521S150 Watt1Zilver
Bomann MA451CB150 Watt1Zilver
Fritel SL 3060 Allessnijder160 Watt1Grijs

In het kort
 • Multifunctioneel
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Makkelijk opbergbaar

Clatronic Metalen allessnijder MA 3585

Met de juiste hulpmiddelen in de keuken, is het er niet alleen prettig vertoeven om alle werkzaamheden te verrichten, maar ook om flink wat tijd te winnen. Er wordt gelukkig genoeg keuze geboden in de vorm van keukenmachines zoals de Clatronic Metalen allessnijder MA 3585.Deze is multifunctioneel en kan natuurlijk gebruikt worden voor meer doeleinden. Denk maar aan het snijden van broodbeleg en zelfs groenten. Wie zelf brood bakt, zal met deze machine wel flink geholpen zijn. alle plakjes komen keurig gesneden uit de snijmachine en is het altijd een plezier om dat keer op keer te zien. Ook zij die bij de bakker er de voorkeur aan geven om ongesneden brood te kopen, zullen genieten van de Clatronic Metalen allessnijder MA 3585. De dikte is instelbaar en kan de snelheid traploos worden ingesteld. Schoonmaken is ook snel gedaan dankzij het gebruikte materiaal en het slim ontwerp. Dankzij de compacte afmetingen, vormt opbergen geen probleem en is de machine weer binnen een paar tellen gereed om gebruikt te kunnen worden.

Ook te koop via:

In het kort
 • Instellen van snij dikte
 • Met handige opvangbak
 • Veiligheidsschakelaar

Domo MS171 – Snijmachine

Snijden van brood kan knap lastig zijn wanneer het gebruikte mes niet aan de specificaties voldoet en eindigt het vaak in plakjes die er niet zo keurig eruitzien. Misschien wat gek, maar zal zo een stuk brood wel anders smaken. Wie de Domo MS171 – Snijmachine brood echter in huis haalt, zal daar nooit last van krijgen omdat alle plakjes met nette snijvlakken tevoorschijn zullen komen. Ook kan de snijdikte ingesteld worden, tot zelfs 15mm dikte. Handig is de draaiknop waarmee traploos de dikte aangepast kan worden. Niet alleen brood kan versneden worden, maar ook het erbij horend beleg zoals worst of ham. Alles komt terecht op de opvangbak en kan je zo snel eraan toe komen om bijvoorbeeld in de ochtenuren voor de kinderen, snel het ontbijt gereed te hebben. Deze snijmachine is natuurlijk niet alleen geschikt voor brood, maar kan zonder moeite ook groenten mee versneden worden. Dat komt mede door de krachtige 120W motor komt met een veiligheidsschakelaar en is eenvoudig schoon te maken. Wil je deze snijmachine kopen? 

Ook te koop via:

In het kort
 • Handgreep voor grip
 • Rubberen pootjes
 • Veiligheidsschakelaar

DOMO Snijmachine DO521S

Er zijn in de keuken nu eenmaal werkzaamheden te verrichten, waar men nogal tegen opkijkt en zijn er gelukkig hulpmiddelen te vinden die een aardig handje kunnen meehelpen. Dat kan ook wel verwacht worden van de DOMO Snijmachine DO521S en is deze zodanig ontworpen, dat er niet alleen brood mee versneden kan worden. Ook beleg, maar ook vlees, levert geen probleem voor het gekarteld mes. Plakken tot 15mm kunnen zo versneden worden en kan dat dankzij de handgreep ook nog snel en veilig gebeuren. Ook relatief grote stukken brood kunnen door deze machine verwerkt worden. Voor een veilig gebruik, zorgen ook de rubberen pootjes die de snijmachine stevig op zijn plaats houdt. Het gekarteld mes is vervaardigd van duurzaam metaal en gaat lang mee. Inclusief handgreep voor het eenvoudig doen verplaatsen. De veiligheidsschakelaar zorgt ervoor, dat er bij de bediening niets mis zal gaan en staat deze machine wel veilig in de keuken met de kinderen erbij.

Ook te koop via:

In het kort
 • Krachtige 150W motor
 • Stevige rubberen pootjes
 • Eenvoudig schoon te maken

Bomann MA451CB – Elektrische Snijmachine

Een hulp in de huishouding is altijd gewenst, vooral in de keuken. Er komt altijd wel wat erbij kijken en heeft dat te maken met de vele taken die er uit te voeren zijn. Voor elke taak een aparte machine is daarom niet te ver gegrepen, maar worden meerdere toepassingen vaak wel met elkaar gecombineerd. Zo ook bij de Bomann MA451CB – Elektrische Snijmachine  en blijft het niet alleen bij het snijden van brood, maar ook vlees of beleg als kaas en ham. Moeite met het snijden heeft de machine nooit dankzij de krachtige 150W motor. Zo kunnen ook groenten mee versneden worden maar kan het ook fungeren als vlees snijmachine en gaat het hier om een snijmachine die ontworpen is voor veelzijdig gebruik.  De bediening laat niets te wensen over en is naast eenvoudig, ook nog veilig dankzij de speciale schakelaar. Komt met 4 stevige rubberen pootjes voor een goede houvast en is snel weer schoon te krijgen. Wil je deze snijmachine kopen?

Ook te koop via:

In het kort
 • Kun je dichtklappen
 • Materiaal: kunststof en metaal
 • Snij dikte instelbaar

Fritel SL 3060 Allessnijder kunststof

Wie van plan is zelf brood te bakken, zal het natuurlijk ook zelf moeten snijden en is het daarbij wel handig, wanneer men de beschikking heeft over een broodsnijmachine. Zo is er de Fritel SL 3060 Allessnijder kunststof en is deze op de koop toe, in haast elk hoekje op te slaan. Dat komt door het slim ontwerp waarbij na gebruik de machine kan worden dichtgeklapt. Dat heeft ook als voordeel, dat er geen kans bestaat op het bezeren van (nieuwsgierige) vingers aan het mes. Dit mes is niet alleen geschikt voor het snijden van brood,  maar kan er evengoed vlees of beleg mee versneden worden. Multifunctioneel dus, deze Fritel SL 3060 Allessnijder kunststof en staat het ook nog mooi in de keuken. Vervaardigd uit metaal en duurzaam kunststof. De snijdikte kan ingesteld worden tot 15mm. Het mes kan bovendien snel worden verwijderd om het schoonmaken te bevorderen.

Ook te koop via:

Voordelen Snijmachine brood

Broodsnijmachines zijn dus meer dan een alleen een machine om boterhammen mee te kunnen maken, maar is een veelzijdig apparaat dat in elke moderne keuken wel thuis hoort. Bij het ontbijt is het natuurlijk wel onmisbaar om de Fritel SL 3060 Allessnijder kunststof bij de hand te hebben, vooral omdat zowel het brood als het beleg, snel keurig in plakjes op de rek zal liggen. Ook groenten kunnen er zonder problemen mee versneden worden. Ook multifunctioneel en bovendien fraai vormgegeven, is de Clatronic Metalen allessnijder MA 3585. 

 

Deze zit gebruiksvriendelijk in elkaar en is ook nog veilig voor kindervingers. Schoonmaken vormt ook hier geen probleem. Dat geldt voor alle genoemde brood snijmachine en zijn de afmetingen van dien aard, dat het opbergen geen problemen op zal leveren. De kans daarop is echter wel klein omdat de broodsnij machine altijd wel gebruikt zal kunnen worden. Met de instelbare snijdikte, zal het trouwens mogelijk zijn om ook voor andere doeleinden zoals het snijden van groenten en zelfs vlees, zo een broodsnijmachine te gebruiken.