(Product)

Opzoek naar de beste (product)? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. Op deze pagina leggen wij het verder uit..

Laatste check op juni 2020

In het kort
  • Voordeel 1
  • voordeel 2
  • voordeel 3

#1 Product uit de lijst

We staan er vaak niet bij stil, hoeveel de invloed van een juiste voeding heeft op de groei van onze wimperharen. Indien het aan de nodige stoffen ontbreekt, worden de haren na verloop van tijd dunner en korter en kan er zelfs sprake zijn van het uitvallen. Allemaal tekenen dat het tijd is om Nanolash Wimperserum te gebruiken. Die is met zorg samengesteld en is daarbij gekeken naar alle factoren die de groei niet alleen kunnen bevorderen, maar er ook voor zorgen dat de haren gezond blijven.

Dat zorgt altijd voor volle wimpers met een mooie zwarte kleur. Het aanbrengen van het serum dient voorzichtig te gebeuren en moet er gebruik worden gemaakt van het meegeleverd kwastje. Al na 15 tot 30 dagen na het gebruik (elke dag) is het resultaat al te zien en blijft het effect behouden wanneer er daarna 2 tot 3 keer in de week nog gebruik wordt gemaakt van de Nanolash Wimperserum. Omdat de haarwortels ook steviger worden, is er nauwelijks meer sprake van haaruitval.

Ook te koop via:

Titel 

Tekst

Titel 

Tekst