Serveerwagen

Opzoek naar de beste serveerwagen? Wij hebben een selectie gemaakt van serveerwagens die zowel budget vriendelijk zijn, als de juiste kwaliteit aanbieden. Op deze pagina leggen wij het verder uit.

Laatste check op December 2021

Het is binnen de horecawereld geen onbekend beeld en is het een hulpmiddel dat niet meer weg te denken is: de serveerwagen. Het is dan ook mogelijk om zo een wagen aan te schaffen op basis van de verschillende specificaties. Ook met de kwaliteit moet het dik in orde zijn omdat er nogal veel wordt gevraagd van de serveerwagen. Naast de verschillende horecagelegenheden die allemaal gebruik maken van serveerwagens, staan ze ook nog leuk in elke keuken. Daarvoor hoeven ze niet persé steeds verplaatst te worden, maar ook wel in een hoekje worden geplaatst. Het gaat er allemaal om, dat zo een serveerwagen wel veel ruimte biedt aan spullen die in geen enkele keuken ontbreken. Denk maar aan glazen, bestek en zelfs een fles wijn. De meeste serveerwagens komen met speciale rekken en lades om alle spullen keurig in op te kunnen slaan. Omdat de hele rek zich op wielen bevindt, is verplaatsen nooit een probleem. Een rek voor het ophangen van handdoeken en een bovenblad die geschikt is voor verschillende doeleinden, horen er natuurlijk ook bij. In onze koopgids vind je de top 5 beste serveerwagen 2022.

Top 5 Beste Professionele serveerwagen

NaamMateriaalAfmetingenKleurMeer informatie
Relaxdays keukentrolleyHout48 x 76 cmWit
Excellent Houseware KeukentrolleyChroom27 x 50,5 cmZilverkleurig
KeukentrolleyBamboe36 x 75 cmBruin
Keukentrolley / keukenwagenMetaal80 x 40 cmZwart
Relaxdays - keukentrolley JAMES LBamboe50 x 37 cmLichtbruin

In het kort
 • Uitschuifbare lade
 • Ruime kast
 • Stevige zwenkwielen

Relaxdays keuken trolley wit hout

Een leuke trolley is niet alleen handig voor gebruik in een groot restaurant, maar in een relatief klein horecabedrijf. Het draait er allemaal wel om, dat zo een trolley wel de mogelijkheid moet bieden om alle te voldoen aan de vaak wel complexe eisen zoals het plaats kunnen bieden aan dranken, servies en zelfs wat keukengerei. Aan ruimte ontbreekt het dus gelukkig niet bij de relaxdays keukentrolley wit hout, serveerwagen, bedienwagen, wijnrek, serveerboy. Die is speciaal ontworpen met het oog op de eisen in de doorsnee keuken en bevindt er zich bijvoorbeeld een flessenrek en een aparte rek voor wijnglazen. In de uitschuifbare lades kan men nog veel spullen kwijt (servies, specerijen) en bevindt er zich een kast met ruime afmetingen. De bovenzijde is vlak uitgevoerd en kan zeker gebruikt worden voor het plaatsen van de overige spullen. Om dit alles zonder moeite te kunnen verplaatsen, is de relaxdays keukentrolley hout wit, serveerwagen, bedienwagen, wijnrek, serveerboy uitgerust met stevige zwenkwielen. Uitgevoerd in wit met verchroomde handgrepen.

Ook te koop via:

In het kort
 • Met draadmandjes
 • Gemaakt van metaal
 • Makkelijk op te bergen

Excellent Houseware Keukentrolley RVS

In de keuken zijn er altijd wel veel spullen te vinden die een plaats moeten en liefst ook binnen handbereik. Alle keukenkasten weer opengooien op zoek naar een glas of een lepel, is er nou iets wat we wel vaak gedaan zullen hebben en is het daarom wel een verademing wanneer alle spullen op een nette wijze opgeborgen kunnen worden. Met de Excellent Houseware Keukentrolley – Met 3 manden – Wit wordt er wel veel extra opbergruimte gecreeerd en kan dat niet alleen in de keuken worden gebruikt, maar op elke plek waar er de behoefte is aan opslag. De drie draadmandjes met de afmetingen 47,5x27x8cm, zijn ruim en bevinden zich aan een stevige rek welke op wielen beschikt. Verplaatsen vormt dus al helemaal geen probleem en is deze trolley eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Ook de demontage vindt snel plaats en kan het compact pakketje dan overal wel een plek vinden. Het verchroomd metaal zorgt voor een trolley die ook goed bestand is tegen vocht.

Ook te koop via:

In het kort
 • Materiaal: hout/ RVS plaat
 • Uitschuifbare lade’s en mandjes
 • Stevige wielen

Keukentrolley Hout

Een keukentrolley kan multifunctioneel zijn en komt dat in elke keuken, groot of klein, wel van te pas. Dat is altijd wel een sterk punt en verhoogt zo een trolley zeker het gemak waarmee de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Daar gaat het bij de Keukentrolley 75x36x84cm ook om en bestaat de bovenzijde uit een RVS plaat. Uitermate geschikt dus voor het snijden van groenten of fruit. Deze serveerwagen hout is eenvoudig schoon te maken en staat het bovendien ook nog professioneel. Dat kan ook gezegt worden van de rest van de trolley. Die is vervaardigd van bamboe en is naast duurzaam, ook nog fraai om te zien. De kleur straalt bovendien warmte uit. Onder het RVS blad, bevinden er zich 3 uitschuifbare lades en 3 draadmandjes. Voor het opbergen van drank, bevinden er zich ook nog 2 wijnrekken voor 6 flessen. Met alle beschikbare ruimte, kunnen alle benodigde spullen opgeborgen worden en zorgen de stevige wielen er wel voor, dat het verplaatsen niet voor problemen zal zorgen. Met een leeggewicht van 9,9kg en een stevige handgreep/handdoekhouder, is deze serveerwagen hout ook geschikt voor het “zwaarder” werk.

Ook te koop via:

In het kort
 • Heeft een metalen frame
 • Stevige zwenkwielen
 • Walnoten leggers

Serveerwagen Hout

Door het veelvuldig gebruik van een keukentrolley, is het wel belangrijk, dat die stevig in elkaar zit en dus wel tegen een stootje kan. Een metalen frame is daarvoor wel een constructie die lang mee zal gaan en is die bij de Keukentrolley / keukenwagen zwart, uitgevoerd met stevige zwenkwielen. Deze zijn met behulp van stevige schroeven bevestigd aan het frame en kan de trolley met een gerust gevoel over elke vloer worden voortgestoten. Dat maakt de serveerwagen hout geschikt voor alle horecabedrijven. Naast het stevig zwart gespoten metaal van het frame, zijn het ook de walnoten leggers die voor een exclusieve aanblik zorgen. Duurzaam is dit hout ook nog en is het goed bestand tegen vocht. Voor het gemak, kan de tray los meegenomen en komt dat bij het serveren wel zeker van te pas. De onderste rek is geschikt voor wat grotere spullen en zullen die door de opstaande rand niet van de trolley af vallen. Een houder geschikt voor 4 wijnflessen hoort e rook bij en natuurlijk een rek om de erbij horende glazen mee te nemen.

Ook te koop via:

In het kort
 • Materiaal: bamboe
 • Uitneembare rekken
 • Stevige zwenkwielen

Relaxdays – Keukentrolley Hout

De meeste functies van een keukentrolley omvatten niet alleen het vervoer van de benodigde spullen, maar ook om te dienen als opslagplek. Zo staat de relaxdays – keukentrolley JAMES L – keukenwagen bamboe – serveerwagen trolley heel leuk in de keuken en biedt het voldoende ruimte om tal van spullen zoals wijnflessen, glazen en bestek op te slaan. Voor de flessen bevindt er zich aan de onderzijde een speciale rek die plaats biedt aan 4 wijnflessen en kunnen de op de rek erboven, de glazen worden geplaatst. Daar houdt het natuurlijk niet op en bevindt zich daarboven nog een rek waar er voldoende ruimte aanwezig is voor borden. Beide rekken van deze serveerwagen hout zijn ook nog uitneembaar en kunnen dankzij de aanwezige handgrepen, gebruikt worden als dienbladen. De bovenste lade leent zich helemaal voor het opbergen van het nodig servies en andere kleine spullen. De relaxdays – keukentrolley JAMES L – keukenwagen bamboe – serveerwagen trolley bevindt zich op handige zwenkwielen en is dus altijd zonder veel inspanning te verplaatsen.

Ook te koop via:

Meer informatie over de beste serveerwagens

Een serveerwagen is dus veel meer dan een rek op wielen en is het wel duidelijk, dat er veel zorg gestoken wordt in het ontwerp. Aan alle aspecten in de keuken is er gedacht en kunnen de spullen worden opgeslagen op de speciaal daarvoor ontworpen rekken. Een goed voorbeeld is de relaxdays – keukentrolley JAMES L – keukenwagen bamboe – serveerwagen trolley en bevindt zich aan de onderzijde een rek voor maar liefst 4 wijnflessen.

 

Handig en zeker wel iets wat in de keuken thuishoort, is de Excellent Houseware Keukentrolley – Met 3 manden – Wit. Deze biedt in de keuken eindelijk de nodige opslag voor spullen die nogal snel bij de hand moeten zijn. Vanwege het compact formaat, is het trouwens in elke keuken wel te gebruiken. Wat apart, is de Keukentrolley 75x36x84cm met RVS blad. Die kan weer voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt. De onderste lades, lenen zich er goed voor, om tal van spullen in op te bergen.