Verwacht je een baby? Wordt je mama of papa? Dan moet je voorbereiding maken voor de baby, baby spullen kopen is spannend en gezellig. Er zijn een aantal verzorgingsproducten die een baby nodig heeft, maar bij de eerste kind weet je niet welke producten je baby nodig heeft. Hieronder praten we over 5 handige producten voor de baby.

Babynestje

In een babynestje liggen of slapen de baby’s comfortabel, ze voelen zacht aan en is handig in gebruik. Verder kan je het babynestje makkelijk verplaatsen en overal meenemen. Het is geschikt voor baby’s van 0 tot 7 maanden of ouder. Daarnaast is het gemaakt van katoen en komt voor in verschillende kleuren en prints. Het babynestje zorgt ook voor de veiligheid van uw kind.

Babyfoon

Zal ik de baby wel horen al hij wakker is? Soms wanneer de baby wakker is, horen we de baby niet altijd vanuit de babykamer. Met de babyfoon bent u op de hoogte van alles, het geeft u als ouder een gerust gevoel. De babyfoon is voorzien van een camera, waardoor u kunt zien waarmee de baby bezig is. In Het kort gezegd kan de babyfoon als een telefoon gebruikt worden.

Fopspeen

Baby’s hebben na de geboorte zuigbehoefte, waardoor ze soms de neiging hebben aan hun kleine vingers te zuigen. De fopspeen helpt de baby sussen om in slaap te vallen e te kalmeren. Ze zijn gemaakt van rubber of silicone en komen voor in verschillende modellen en kleuren, die precies bij de baby past.

Wipstoel

De wipstoel is een handige tool voor baby’s, hierin is je baby in een liggend positie. Ook kan de wipstoel de baby sussen en kalmeren, dit is mogelijk door de schommelfunctie. Daarnaast heeft de wipstoel ook hangende speelgoederen waarmee de baby kan spelen en de baby zit goed en stevig vast in de wipstoel. Als laatst is het ideaal voor ouders die van huis uit werken.

Babytas

In een babytas kan je van alles en nog wat meenemen, denk maar luiers, papfles, pampers en noem maar op. Het kan gebruikt worden als jullie familieleden bezoeken of naar de controle gaan. Extra kleren voor de baby kan ook in de tas en een kledingstomer om de kleren te strijken. De babytas komt voor in verschillende kleuren en modellen, bepaalde zijn speciaal ontworpen voor een geslacht.