Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Amanda Balk aan de beurt.

Amanda Balk is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en model. Ze is geboren op 15 december 1987 in Amsterdam. Amanda heeft veel verschillende banen gehad, waaronder barman in de Red Cat Jazz Club, stagiaire voor MTV Europe Music Awards, en meer recentelijk presentatrice van het Eurovisie Songfestival 2016. Haar laatste baan was als een van de drie juryleden bij The Voice of Holland in seizoen 2017-2018.

Ze is ook bekend om haar modellenwerk met merken als L’Oréal Paris en GUESS Jeans waar ze te zien was in advertenties over de hele wereld.

Amanda Balk instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMANDA BALK (@amandabalk_)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Amanda Balk. Op instagram is het verboden om Amanda Balk naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Amanda Balk hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.