Op zoek naar een heerlijke en voedzame maaltijd? Zoek niet verder!

Andijvie is een groene bladgroente die weinig calorieën en veel voedingsstoffen bevat. Dit stamppot recept combineert andijvie met andere gezonde ingrediënten om een stevig en bevredigend gerecht te creëren. Het beste van dit recept is dat het makkelijk te maken is. U kunt het eten op tafel hebben in minder dan 30 minuten – perfect voor drukke doordeweekse avonden. Dus waarom zou u het vanavond niet eens proberen?

Andijvie stamppot ingrediënten

De ingrediënten voor andijviestamppot zijn olijfolie, gesnipperde ui, knoflook, geraspte gekookte ham, kippenbouillon, witte wijn, kappertjes en peterselie. Andijvie is een soort witlof dat vaak in salades wordt gebruikt.

Je kunt de stappen in deze video volgen om het zelf te proberen.

Andijvie stamppot alternatieven

Een goed alternatief voor andijviestamppot is een gerecht dat Makhani heet. In dit gerecht wordt sappige kip tikka gestoofd in een romige, gekruide tomatensaus. De saus wordt gemaakt met veel gember, knoflook en komijn voor een heerlijk complexe smaak. Garam masala en Kasuri methi geven de saus een extra laag van smaak complexiteit die zeker indruk zal maken op uw gasten. Serveer met gestoomde rijst of naan voor een heerlijke en makkelijke maaltijd.