Top 3 beste plaspotjes in 2024 – [TEST & REVIEWS]

Laatst bijgewerkt: 14 dec. 2022 

Bezorgd over de zindelijkheidstraining van je peuter?

Potjestrainingsapparaten maken het proces gemakkelijker. Ze helpen je kind te leren waar het heen moet en hoe het het correct moet doen. Dit kan je veel tijd en frustratie besparen.

Wij hebben het beste plaspotje voor je! Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt peuters snel te leren. Bovendien is het comfortabel voor ze om op te zitten, zodat ze zich niet ongemakkelijk of bang voelen. Koop dit apparaat vandaag nog, zodat je met gemak kunt beginnen met de potjestraining van je peuter.

Angela

Hi! Mijn naam is Angela en ik ben trotse moeder van 3 kinderen! Ik heb 3 kinderen van verschillende leeftijden en weet dus het een en ander over het opvoeden van kinderen. Hiernaast ben ik ook al jaren alleenstaande moeder en kan ik mij goed verdiepen in waar een vrouw naar op zoek is? Vragen over een van mijn reviews? Laat dan een reactie achter!

Onze top 3 plaspotjes  – Als best getest in 2024

Bestevoormoeders.nl heeft in totaal 10 plaspotjes uitgebreid getest. Op basis van meerdere criteria zoals prijs, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, hebben we uiteindelijk een top 10 van beste plaspotjes kunnen samenstellen. We beginnen met onze favorieten in een TOP 3.

Benieuwd welke 3 plaspotjes door ons als beste uit de bus kwamen? Lees dan snel verder hieronder.

Andere reviews:

Enthousiast geworden van deze plaspotje productreview? Kijk dan ook eens naar andere reviews van onderstaande geteste producten:

 

1. Housie 3-in-1 Plaspotje

We weten allemaal dat dit een enorme en soms enge mijlpaal is voor zowel ouders als kind. Maar met het Housie 3-in-1 Potje maken we het gemakkelijk en leuk! Dit veelzijdige potje kan worden gebruikt als een op zichzelf staand geheel, of kan bovenop een bestaand toilet worden geplaatst om de overgang nog soepeler te laten verlopen. Bovendien heeft het een afneembaar deksel voor eenvoudig schoonmaken. Hoe je het ook gebruikt, je kind zal zich comfortabel en veilig voelen dankzij de antislipvoetjes en de zachte, gevormde zitting. En als ze klaar zijn om de sprong naar het volwassen toilet te wagen, verwijder je gewoon de potjesring.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

2. Fisher-Price Koninklijk Plaspotje

Het Fisher-Price Royal Potty & Stool is de perfecte oplossing voor je behoeften op het gebied van potjestraining! Dit potje kan worden gebruikt als zelfstandig potje of als krukje om je kleintje te helpen het toilet te bereiken. Het potje heeft een ingebouwde spatbescherming voor extra bescherming en een afneembare pot voor eenvoudige reiniging. Het krukje is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor op reis.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

3. Keeeper Peppa Pig Plaspotje

Op zoek naar een leuk, functioneel potje voor je kleintje? Zoek niet verder dan het Keeeper Peppa Pig Potty! Op dit vrolijke potje staan personages uit de geliefde Disney-films, waardoor het een hit is bij kinderen van alle leeftijden. Het potje is verkrijgbaar in verschillende kleuren met prints, zodat je er altijd een kunt vinden waar je kind dol op is. De nieuwe printtechnologie (IML) zorgt ervoor dat de afbeelding nooit zal vervagen of loslaten. Bovendien houdt het antislipontwerp op alle vier de hoeken het potje op zijn plaats. maakt dit potje de perfecte keuze voor je badkamer.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

Andere goede plaspotjes –   Beste plaspotje #4-10

Is onze top 3 niet helemaal jouw ding? Geen zorgen! We hebben nog meer plaspotjes getest en een review erover geschreven.

Ieder plaspotje in de lijst hieronder is zeker een goed product. Bekijk direct de rest van de top 10 vergelijk de rest van de reviews. Hopelijk zit er een product bij dat helemaal in jouw straatje past.

4. Babyjem Grijs Potje

Als je een potje zoekt dat de overgang naar een "groot toilet" makkelijker maakt voor je kleintje, zoek dan niet verder dan het Babyjem Grey Potty 1110044. Dit potje heeft de vorm van een toilet en is voorzien van een afneembaar bakje om gemakkelijk schoon te maken. Bovendien maakt de rugleuning het comfortabeler voor je kind.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

5. Jippie's My Carry Potty Plaspotje

Op zoek naar een manier om potjestraining handiger en minder rommelig te maken? Maak kennis met Jippie's My Carry Potty Pee Potty - de perfecte oplossing voor potjestraining onderweg. Dit handige potje heeft een speciaal ontwerp waardoor je het kunt sluiten en meenemen, zelfs als er nog urine in het potje zit. Geen gedoe meer met tassen of luiers - gewoon stoppen, plassen, deksel sluiten, en je bent weer op weg! Het My Carry Potty Plaspotje is ook geweldig voor op reis of voor elke keer dat je een snelle, schone plasmogelijkheid nodig hebt. Het is gemaakt van duurzame materialen en is gemakkelijk schoon te maken, zodat je het steeds opnieuw kunt gebruiken. En omdat hij compact en licht is, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

6. Bebe-Jou Taupe Potje

Het Bebe-Jou Potje is de perfecte manier om potjestraining leuk en gemakkelijk te maken voor je kleintje. Dit heldere en kleurrijke potje heeft een ergonomisch ontwerp waardoor je kind het makkelijk kan gebruiken, en een handig handvat waardoor het makkelijk mee te nemen is. Het Bebe-Jou Potty is ook supermakkelijk schoon te maken, zodat je geen problemen met de zindelijkheidstraining zult hebben.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

7. WC potje - Babystartup

Het Babystartup Toiletpotje is de perfecte manier om je kleintje zindelijk te maken! Dit potje lijkt op een echt toilet, compleet met toiletrolhouder, en heeft doorspoelgeluiden zodat het lijkt alsof ze echt naar het grote mensen toilet gaan. Het heeft een rugleuning en antislipbodem voor comfort en veiligheid, en de uitneembare binnenkant is gemakkelijk te legen en schoon te maken. Bovendien is er zelfs een opbergvak in de stortbak voor al je potjestrainingsspullen.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

8. Babyjem Wit Potje

Op zoek naar een potje waarmee je kleintje zich een groot kind voelt? Zoek niet verder dan het Babyjem Witte Potje 1110043. Dit potje heeft de vorm van een toilet en wordt geleverd met een afneembaar bakje voor eenvoudig schoonmaken. Bovendien maakt de rugleuning het gebruik voor je kleintje comfortabeler.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

9. Baninni Plaspotje

De Baninni Potty Whale is het perfecte potje voor je kind als het zelfstandig het toilet probeert te leren gebruiken. Het potje heeft een hoge rugleuning en een antislipbodem, waardoor je kind zich comfortabel en veilig voelt tijdens het gebruik. Het uitneembare binnenpotje is gemakkelijk schoon te maken en het deksel helpt om het potje schoon te houden als het niet in gebruik is. De Potty Whale is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte voor je kind kunt kiezen. Voor kinderen van 18 maanden en ouder.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

10. Peuter Plaspotje Tom&Zoe

Het Toddler Pee Potty Blue Tom&Zoe is de perfecte manier om je kleintje op het potje te trainen! Dit potje is ontworpen om potjestraining leuk en gemakkelijk te maken voor zowel jou als je kind. Het potje is klein en gemakkelijk draagbaar, waardoor het perfect is voor op reis. Het gladde oppervlak van het potje maakt het gemakkelijk schoon te maken, en het handvat aan de achterkant maakt het gemakkelijk te gebruiken.

Bekijk de SCHERPSTE prijs

Laat onze plaspotjes productreviews jou helpen!

Keuzes maken is niet altijd even makkelijk. Zeker nu er in de huidige tijd zoveel verschillende  plaspotjes op de markt zijn. Wij van Bestevanmoeders.nl willen jou helpen de keuze makkelijker te maken. Wij hebben voor jou alvast een TOP 3 geselecteerd van de beste plaspotjes in 2024. Over elk product hebben wij na uitgebreide testen en onderzoek, een review geschreven. In totaal geven we een top 10 plaspotje die voor ons uit alle producten als best getest in 2024 naar voren kwamen.

Op deze website vind je dus alleen maar goede plaspotjes en is het aan jou om de reviews te lezen en te kijken welke je het meest aanspreekt. Wij hopen dat je een weloverwogen keuze kunt maken uit de best geteste plaspotjes in 2024!

Nog meer reviews:

 

Tot slot over de beste plaspotje reviews

We hopen dat deze lijst van de 10 beste potjesstoelen nuttig is geweest. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We verversen deze lijst van de 10 beste potjesstoelen regelmatig om het ouders gemakkelijker te maken de perfecte stoel voor hun kind te vinden. Bookmark onze site en kom vaak terug voor bijgewerkte beoordelingen en vergelijkingen.

Vragen en antwoorden over de beste plaspotjes

 

Waar letten jullie op bij het schrijven van jullie TOP 10 beste plaspotje in 2024?

Bij het testen en het beoordelen van plaspotjes kijken we naar diverse aspecten. Natuurlijk kijken we naar de kwaliteit, naar wat het merk te bieden heeft en naar het gebruikersgemak. Een plaspotje moet namelijk wel makkelijk te gebruiken zijn! Uiteraard kijken we ook naar de prijs en of deze in verhouding is met de kwaliteit van het product.

Is bestevoormoeders.nl een webshop?

Nee! Bestevoormoeders.nl test en beoordeelt alleen producten die wij interessante vinden voor onze lezers. De producten die wij reviewen zijn dan ook niet te koop via onze website. Wel geven we per plaspotje review aan waar je de scherpste prijs voor dat product vindt en sturen we je via de knop ‘Bekijk de SCHERPSTE prijs’ door naar die webwinkel.

Hoe weet ik of jullie plaspotjes productreviews betrouwbaar zijn?

Wij nemen bij het schrijven van een review altijd verschillende factoren mee. Wij letten bij het testen van een product op verschillende aspecten, zoals de kwaliteit van het product, de voor- en nadelen en de prijs. Ook kijken wij naar beoordelingen van andere mensen over het plaspotje product. Deze mening van andere plaspotje gebruikers lijkt ons ook een belangrijke factor.

Mocht je de informatie in onze reviews missen, dan horen wij dat uiteraard graag van je!

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. Wij zijn zelf geen webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgen wij een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht. Mocht je fouten op de pagina zien of je hebt ideeën voor producten die wij kunnen reviewen, laat het ons dan vooral weten!

Gepubliceerd op: 27 jun. 2022