Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Bridget Maasland aan de beurt.

Bridget Maasland is een Nederlandse presentatrice, model, dierenrechtenactiviste en voormalig danseres. Ze werd geboren op 9 november 1974 in Den Haag.

Ze ging naar de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem waar ze dans studeerde. Na het behalen van haar diploma werd ze danseres voor verschillende artiesten waaronder Prince en Madonna. Na deze carrièreswitch ging Bridget aan de slag als presentatrice voor RTL Boulevard waar ze internationale beroemdheden interviewde zoals Justin Timberlake, Beyoncé Knowles, Ben Affleck en vele anderen.

In 2004 begon Bridget met het presenteren van Wetten Dass …? met Thomas Gottschalk wat ertoe leidde dat ze ook andere TV-shows ging presenteren zoals De Wensen van Van Damme (Nederlands) of Duitsland.

Bridget Maasland instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Bridget Maasland. Op instagram is het verboden om Bridget Maasland naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Bridget Maasland hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.