Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Britt Dekker aan de beurt.

Britt Dekker is een Nederlandse dressuuramazone, presentatrice en vlogger. Britt begon met paardrijden toen ze nog maar zes jaar oud was, en is sindsdien verslaafd. Ze vertegenwoordigde Nederland op het Europees Kampioenschap Dressuur 2017 in Gothenburg, Zweden, waar ze individueel op de elfde plaats eindigde met haar paard Zenith.

Naast haar werk als amazone is Britt ook zeer actief op social media. Ze heeft meer dan 190.000 volgers op Instagram, en plaatst regelmatig updates over haar trainingen, reizen en wedstrijden. In 2017 is ze ook begonnen met het presenteren van dressuurclinics en webinars voor het online dressuurplatform EDCO.

Britt Dekker instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Britt Dekker. Op instagram is het verboden om Britt Dekker naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Britt Dekker hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.