Het genot kan op vele manieren ervaren worden en zijn er gelukkig genoeg hulpmiddelen beschikbaar om je naar het hoogtepunt toe, te begeleiden. Een buttplug gaat effectief te werk en wordt zo de G-spot gestimuleerd. De buttplug ervaringen die een butplug biedt, is zeker wel eentje waar men vaker naar zal verlangen. Het begint al bij de vormgeving van de but plug en zal het inbrengen zonder pijn geschieden. Dat verlaagt zeker de drempel voor het gebruik en is dus ideaal voor koppels die toe zijn aan wat nieuws in de slaapkamer. De conische vorm, samen met de lengte, zorgen gelijk voor een prettig gevoel en kunnen de bewegingen zelf of met behulp van een partner worden uitgevoerd. Naast een vibrator, is zo een butplug dus onmisbaar en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Over de hygiene hoeft men zich geen zorgen te maken omdat het reinigen dankzij de eenvoudige bouw, snel en effectief uit te voeren is. Er is altijd een keuze te maken uit verschillende afmetingen.

Top 5 Beste Buttplug Kopen

NaamInbrenglengteDiameterMateriaalMeer informatie
Zilveren buttplug met diamant6 cm27 cmMetaal
Banoch - Buttplug Aurora6 cm28Metaal | acryl
Kleine, slanke buttplug9 cm25Siliconen
Vibrerende Buttplug met Cockring12 cm49Siliconen
LIQUORICE DIP 3PCS BUTT PLUG SET10 cm-PVC

Zilveren but plug diamant

Genot komt in de vorm van een klein stuk “speelgoed” en wordt hiermee de Zilveren buttplug met diamant bedoeld. De vorm zorgt voor een probleemloze inbrenging en is deze buttplug daarom ook geschikt voor beginners volgens buttplug ervaringen. De brede achterzijde zorgt voor een stevig houvast en zal ook de partner dat leuk vinden. Het is namelijk ook de bedoeling, dat zo een buttplug diamant voor wat extra spanning zal zorgen tijdens het liefdesspel. Omdat de afwerking glad is, hoeft er maar een beetje glijmiddel gebruikt te worden en kunnen alle bewegingen soepel plaatsvinden. Wie er een schepje bovenop wil doen, kan de Zilveren buttplug met diamant buttplug voor het inbrengen al een bepaalde temperatuur geven. Het aluminium waaruit de plug vervaardigd is, laat dit toe en zal het gewenst effect niet uitblijven. Schoon krijgen vorm natuurlijk geen probleem. Deze buttplug kopen?

Meer informatie & bekijk prijs

 

Banoch – Buttplug Aurora Clear Small – Buttplug Metaal – Diamant Buttplug

Wie kan nu geen extra hulp gebruiken in de slaapkamer en hebben we het hier over de Banoch – Buttplug Aurora Clear Small – Buttplug Metaal – Diamant Buttplug steen – Wit. Die is zodanig vormgegeven, dat de G-spot snel gevonden zal worden. Te gebruiken tijdens het voorspel of ook voor zelfbevrediging, de buttplug heeft vele toepassingen. Dankzij de goed doordachte vorm, zal het inbrengen nooit “eng” aanvoelen en zullen personen die zo een plug voor het eerst zullen gebruiken, zich gelijk op hun gemak voelen. De handgreep met diamant straalt klasse uit en maakt een stevige grip mogelijk. Omdat de buttplug aluminium materiaal bevat, neemt het de lichaamstemperatuur snel op. Voor zij die extra ondeugend zijn, is deze lichtgewicht plug ook geschikt om overal naar toe mee te nemen. De Banoch – Buttplug Aurora Clear Small – Metalen buttplug – Diamant steen – Wit wordt geleverd met een handig opbergzakje.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Kleine buttplug, slanke buttplug

Met de juiste speeltjes, wordt het plezier welke men beleefd tijdens het hebben van seks, vele malen groter. Dat zal ook het geval zijn bij de Kleine, slanke buttplug – Zwart. Deze oogt vrij eenvoudig, maar kan dat niet gezegd worden van de stimulans die het bezorgd. De conische vorm vereenvoudigd het inbrengen en zullen vooral beginners het gemak waarmee het gebeurd weten te waarderen. De diameter is vrij smal en zorgt de brede handgreep ervoor, dat de plug in elke richting kan worden bewogen. Dat kan zelf gebeuren of eventueel de partner. Met wat glijmiddel erbij, zal het gebruik er eenvoudiger op worden. Omdat het hier gaat om een plug die over een nogal smalle diameter beschikt, is de drempel voor het gebruik zo laag als mogelijk gehouden. De hygiëne is altijd gewaarborgd en is de Kleine buttplug, slanke buttplug – Zwart binnen een paar tellen schoon te krijgen. Deze buttplug kopen?

Meer informatie & bekijk prijs

 

Vibrerende Buttplug met Cockring

Het moet er zeker eerlijk aan toe gaan bij het seksueel spel en moeten beide partners er plezier aan hebben. Dat zal ook het geval zijn met de Vibrerende Buttplug met Cockring – Geheel Waterproof – Afstandsbediening . Dat is nu een slimme combinatie waarbij het orgasme voor de partners niet alleen intenser zal zijn, maar ook zeker zal worden bereikt. De stimulans vindt namelijk wel op een aparte wijze plaats waarbij zowel de penis als de anus tegelijk een stimulans krijgen. Met de cockring wordt namelijk een stevigere erectie bereikt en houdt die ook nog langer stand. Goed nieuws voor de partner en zorgen de vibraties van de buttplug, in combinatie met de lengte van 13 cm ervoor, dat de gevoeligste plekken de juiste mate van stimulans krijgen. De vibrerende buttplug beschikt over 7 standen en hoort er een afstandsbediening bij. Het geheel is waterdicht uitgevoerd en moet er voor het schoonmaken een toycleaner worden gebruikt. Deze buttplug kopen?

Meer informatie & bekijk prijs

 

LIQUORICE DIP 3PCS BUTT PLUG SET

Om het genot dat een buttplug te bieden heeft te mogen ervaren, is het wel leuk wanneer je de keuze hebt uit verschillende afmetingen. Dat is ook het geval bij de LIQUORICE DIP 3PCS BUTT PLUG SET Zwart en zijn de plugs zodanig vormgegeven, dat het inbrengen geen problemen zal vormen. Met wat glijmiddel erbij, zal het genot al zal ervaren mogen worden en is het een goed idee, om ook jouw partner mee te laten genieten. Zorg ervoor dat de climax zich langzaam zal opbouwen door de verschillende formaten na elkaar te gebruiken. De LIQUORICE DIP 3PCS BUTT PLUG SET Zwart is verder ideaal voor zij die graag voor het eerst een ervaring met een butt plug willen opdoen.Deze buttplug kopen?

Meer informatie & bekijk prijs

 

Buttplug best geteste

Ons lichaam kan met behulp van de juiste prikkelingen altijd een orgasme bereiken waar we zeker tevreden mee zullen zijn. Met een butt-plug wordt de stimulans zeker bereikt en is de vorm zodanig, dat de drempel voor het gebruik laag wordt geplaatst. Zo is er de Kleine buttplug, slanke buttplug – Zwart en laat deze zich door de kleine diameter, eenvoudig aanbrengen. De brede handgreep aan het uiteinde, maakt het gebruik gemakkelijk en laat de sensatie zich al gauw voelen. Met verschillende formaten, is de LIQUORICE DIP 3PCS BUTT PLUG SET Zwart ideaal om er mee te experimenteren. Ook de partner kan erbij betrokken worden. Wie ervan houdt om verrast te worden, kan de Zilveren buttplug met diamant proberen. Deze is vervaardigd uit aluminium en kan de temperatuur dus snel aangepast worden. Met een diamant buttplug op de handgreep voor een klasse apart.