Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Chantal Janzen aan de beurt.

Chantal Janzen werd geboren op 15 februari 1979 in Tegelen, Nederland. Zij is een Nederlandse actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducente. Chantal maakte haar professionele debuut in 1997 in de theaterproductie van Hair in het Theater Heerlen. Daarna speelde ze in tal van theaterproducties, waaronder The Sound of Music (1999), Saturday Night Fever (2000) en Jesus Christ Superstar (2001).

In 2002 speelde Chantal de rol van Liesbeth in de Nederlandse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ze verliet de show na twee jaar om zich te concentreren op haar muziekcarrière. Haar debuutalbum In Control kwam uit in 2003 en bracht de hitsingles

Chantal Janzen instagram

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Chantal Janzen. Op instagram is het verboden om Chantal Janzen naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Chantal Janzen hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.