Voor de juiste stimulans tijdens het liefdesspel, zijn er vaak maar vrij eenvoudige hulpmiddelen nodig. Het gebruik moet ook niet ingewikkeld zijn en moet de partner er natuurlijk comfortabel mee zijn. Een cockring, ook wel eens penis ring genoemd, is snel aan te brengen en voelt het nooit vreemd aan. Integendeel, wordt bij beide personen een mate van sensatie bereikt, die anders ver te zoeken zou zijn. Om tegemoet te komen aan de wensen van het groot aantal gebruikers, zijn er cockringen te krijgen in verschillende uitvoeringen. Daarbij is de binnendiameter van groot belang om het comfort altijd optimaal te houden, maar er tegelijk ook voor te zorgen, dat de erectie lang stand zal houden. Een knellende ring is wel het laatste waar men op zit te wachten en is de vorm altijd zodanig, dat het wegglijden of rollen tijdens het liefdesspel voorkomen wordt. Dankzij het gebruik van duurzame materialen gaan zulke ringen lang mee en zorgen ze niet voor allergische reacties bij de gebruikers. Voor het reinigen wordt meestal een toycleaner aangeraden. In deze koopgids lichten bij de Top 5 Beste Cock Ring 2021 uit zoals de durex pleasure ring.

Top 5 Beste Cock Ring 2021

NaamMateriaal DiameterMet ribbels/met nopjesMeer informatie
Durex Play Pleasure CockringKunststof3 cmNee
Cockring voor KoppelsSiliconen3,2 cmNee
Tantus Super Soft CockringSiliconen3,8 cmNee
Boners Cockring Set 3-deligSiliconen4,5 cmNee
Fifty Shades Adjustable Cock RingSiliconen8,9 cmNee

Durex Play Pleasure Cockring

Het hebben van een optimale bloedstroom naar de penis toe, is van groot belang om een erectie te krijgen en moet de zwelling natuurlijk wel lang aanhouden. Om daar een handje bij mee te helpen, is er de Durex Play Pleasure Ring – Durex pleasure ring. Deze is vervaardigd van zacht materiaal en is zo geschikt voor elk formaat. Het strakker laten zitten om de schacht levert geen problemen op en blijft de penis ringen nauw gesloten. Van irritaties op de huid zal er geen sprake zijn om de ring vervaardigd is uit zacht kunststof. Na het gebruik hoeft de ring niet gelijk de prullenmand in omdat het tot 6 keer toe te gebruiken is. Om de doorbloeding niet al te veel te belemmeren, is gebruik langer dan een half uur niet aanbevolen. Komt in een 4-stuks verpakking en is wit van kleur.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Cockring voor Koppels

Het plezier in de kamer mag zich nooit beperken tot maar één partner en heeft Subliem daar wel een passende oplossing voor bedacht: een cockring met stimulator voor vrouwen. Dat is nou eens een aparte cockring en is de vorm zodanig, dat het inbrengen bij de vrouw bij verschillende standjes kan gebeuren. Naast het garanderen van een stevige en langdurige erectie, wordt bij de vrouw de clitoris gestimuleerd met behulp van de trillende penisring. De bediening gaat er eenvoudig aan toe en kan er natuurlijk ook voor gekozen worden om de Cockring voor Koppels – Waterproof – Oplaadbaar met 10 standen – Zwart – 32mm, te gebruiken met de 10 beschikbare standen. Met de erectie die stand houdt en de stimulerende trillingen, zal bereiken van het hoogtepunt, niet lang op zich laten wachten. Waterdicht uitgevoerd en voelt het gebruikt materiaal zacht aan.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Tantus Super Soft Cockring

Het dragen van een cockring mag nooit tijdens het bedrijven van de liefde een last vormen en moet het comfortabel gevoel ervoor zorgen, dat het genot niet teniet wordt gedaan. Met dit op het oog is de Tantus Super Soft Cockring – Zwart uitgevoerd van zacht materiaal dat rekbaar is. Zo kan de cockring al voor de erectie worden gedragen en steeds strakker worden aangehaald door de ring naar beneden te schuiven. Ook kan het gewoon na de erectie worden omgedaan en bedraagt de binnenste diameter 3,8cm. Uitgerekt is dat 12,1 cm en zal de ring tijdens de erectie nooit een bekneld gevoel opleveren. Het materiaal blijft lange tijd stevig genoeg aanvoelen en kan de Tantus Super Soft Cockring – Zwart daarom ook een aantal keren gebruikt worden. Het uiterlijk van de ring is trouwens discreet en heeft men het niet eens door, dat het om een cockring gaat.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Boners Cockringen Set 3-delig – Siliconen Cockringen

Het hebben van een keuze bij het gebruik van een cockring, maakt het beter om zelf te bepalen welke afmeting het best is geschikt. Er kan bij de Boners Cockring Set 3-delig – Zwart uit 3 afmetingen worden gekozen en bedragen die 3,2 cm, 3,8 cm en 4,5 cm. het gaat hier om de binnendiameter en is het duidelijk, dat de juiste er wel tussen zit. Het gaat bij een cockring er namelijk wel om, dat na de erectie het bloed vastgehouden wordt, maar mag de gebruiker er geen last van ondervinden of een ongemakkelijk gevoel krijgen. De penisringen zijn vervaardigd uit zacht siliconen penisring en zorgt de platte vorm ervoor, dat ze niet zullen wegrollen tijdens het gebruik. Duurzaam zijn de Boners Cockring Set 3-delig – Zwart ook en kunnen de ringen een groot aantal keren gebruikt worden. Schoonmaken dient met een toycleaner te gebeuren om het materiaal niet te beschadigen.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Fifty Shades Adjustable Cock Ring Again and Again

Het mag in de kamer eigenlijk wel eens over een andere boeg heen gegooid worden en is dat ook te merken aan de Fifty Shades Adjustable Cock Ring Again and Again. Deze is wel anders gevormd dan wat men doorgaans gewend is van een cockring en biedt het de mogelijkheid om de grote zelf te bepalen. Een betere wijze om het comfort helemaal naar jouw hand te zetten is er niet en kan het natuurlijk ook aan de partner overgelaten worden. Dat zorgt voor de nodige spanning en kan de afmeting ook steeds aangepast worden. Zo blijft de erectie langer stand houden en is de Fifty Shades Adjustable Cock Ring Again and Again geschikt voor elke afmeting. Vervaardigd uit duurzaam materiaal, gaat deze cockring lang mee en vormt het reinigen geen probleem.

Meer informatie & bekijk prijs

 

Cockring kopen beste getest

Voor een stevige erectie moeten de met bloed gevulde zwellichamen zorgen en is het van groot belang dat de zwelling lang genoeg zal aanhouden. Een cockring zorgt niet alleen voor het lang genoeg vasthouden van het bloed, maar is de erectie zelf ook steviger. De Durex Play Pleasure Ring – Cockrineng zijn vervaardigd uit zacht kunststof en rekbaar. Dit zorgt voor het nodig comfort en moet de ring niet langer dan een half uur gebruikt worden. Met de vrouw in gedachte, is de Cockring voor Koppels – Waterproof – Oplaadbaar met 10 standen – Zwart – 32mm uitgevoerd samen met een stimulator om tijdens het vrijen, middels trillingen ook bij de vrouw voor de nodige opwinding te zorgen. In combinatie met de erectie verkregen met behulp van de cockring, zal het orgasme voor beide partners zeker bereikt worden. Komend in een setje met verschillende afmetingen, is de Boners Cockring Set 3-delig – Zwart. Dit biedt de mogelijkheid om altijd de juiste afmeting te vinden of er lekker mee te experimenteren. Een penis ring mag dus niet ontbreken bij het bedrijven van de liefde en is het aangeraden, om de instructies goed door te nemen.