Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Doutzen Kroes aan de beurt.

Ze is een Nederlands fotomodel dat op de cover heeft gestaan van Vogue, Harper’s Bazaar en Elle. In 2005 brak ze internationaal door als model via de Victoria’s Secret modeshow. In 2011 speelde ze haar eerste rol als actrice in een Nederlandse film. Doutzen Kroes, geboren op 23 januari 1985, is vooral bekend door haar werk voor Victoria’s Secret en als een van de meest succesvolle modellen in de geschiedenis.

Na haar deelname aan hun jaarlijkse modeshow op televisie in 2005, werd Doutzen Kroes een begrip in Amerika en Europa, dankzij haar prachtige uiterlijk en extraverte persoonlijkheid. Haar modellencarrière werd op dat moment gelanceerd met internationaal succes.

Doutzen Kroes instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Doutzen Kroes. Op instagram is het verboden om Doutzen Kroes naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Doutzen Kroes hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.