Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Georgina Verbaan aan de beurt.

Georgina Carolina Verbaan werd geboren in Den Haag op 9 oktober 1979. Ze is een Nederlandse actrice, zangeres, presentatrice en columniste. Ze maakte haar acteerdebuut op zesjarige leeftijd in de televisieserie Het Zonnetje In Huis. Daarna speelde Georgina in diverse andere televisieseries zoals Flodder (1995), Dokter Tinus (2002-2004), Costa! (2005) en SpangaS (2007-2012).

In 2009 bracht ze haar eerste album uit, getiteld Zo Gaat Dat Hier. De singles “Ik Hou Van Jou” en “Verliefd” van dit album

Georgina Verbaan instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Georgina Verbaan. Op instagram is het verboden om Georgina Verbaan naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Georgina Verbaan hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.