Bij het bedrijven van de liefde, is het wel van belang, dat men er alle plezier aan heeft en moet dat voor alle partijen gelden. Er zijn dan wel momenten, dat het hebben van de omgang wat stroef verloopt vanwege het gebrek aan een natuurlijk glijmiddel. Gelukkig zijn er tal van kunstmatige glijmiddelen beschikbaar en zijn deze zodanig samengesteld, dat ze geen invloed hebben op het lichaam, apart van het bieden van de nodige “smering” natuurlijk. Om een ieder tegemoet te komen, zijn er verschillende soorten beschikbaar en zijn ze ook nog eenvoudig toe te passen. Niemand wil namelijk stagnatie ondervinden die  de pret zal bederven. de meeste glijmiddelen zijn daarom uitgevoerd op waterbasis en biedt dat het voordeel, dat het lichaam er altijd positief op zal reageren. Een vettige laag achterlaten hoort er ook niet bij en voelt de huid na het gebruik niet plakkerig aan. Dat helpt het gevoel van comfort te verhogen en lenen sommige glijmiddelen zich er ook voor, om te gebruiken bij de massage.  Dankzij de handige verpakkingen, kan het beste glijmiddel ook overal naartoe meegenomen worden.

Top 5 Beste Glijmiddel 2022

NaamStimulerendSmaakInhoud Meer informatie
Durex Sensilube Gel WaterbasisJaZonder40 ml
Durex Play SensitiveNeeZonder100 ml
Durex Play Massage 2 in 1 GlijmiddelNeeZonder200 ml
Pjur Original GlijmiddelNeeZonder100 ml
EasyGlide anaal glijmiddelNeeZonder150 ml

Durex Waterbasis Sensilube Gel Beste Glijmiddel – 2 x 40 ml – Grootverpakking

Het gebruik van een Durex waterbasis glijmiddel zorgt in veel gevallen er ook voor, dat irritaties op de meeste gevoelige plekken van het lichaam worden voorkomen. Door de hydraterende werking, voelt de huid er namelijk niet meer droog aan en moet het middel zelf, niet voor allergische reactie zorgen. Met de Durex Sensilube Gel Waterbasis Glijmiddel – 2 x 40 ml – Grootverpakking, haal je gelukkig een neutraal glijmiddel in huis die naast kleurloos, ook nog geurloos is. Bovendien gaat het om een glijmiddel op waterbasis en voelt de huid dus nooit vettig aan na het gebruik. De samenstelling benadert die van het lichaamsvocht zodat men zich in alle gevallen wel comfortabel zal voelen bij het gebruik. Het aanbrengen gaat eenvoudig en komt het in een handige grote verpakking. Durex Sensilube Gel Waterbasis Glijmiddel – 2 x 40 ml – Grootverpakking is geschikt voor zowel oraal, vaginaal en anaal gebruik.

Meer informatie & bekijk prijs

Durex Play Sensitive – Durex Glijmiddel – 100 ml

Het is altijd wel handig, wanneer je op een discrete manier in staat wordt gesteld om de nodige hulpmiddelen voor seksueel genot met jou mee te nemen. Zo past de Durex Play Sensitive – Glijmiddel – 100 ml in de kleinste tas en kan het dus snel tevoorschijn worden “getoverd”. Ook het gebruik gaat eenvoudig dankzij de sprayknop waarmee de dosering goed kan worden bepaald. Dit glijmiddel is op waterbasis en voelt het daarom natuurlijk aan. Dat verhoogt het genot, samen met de stimulerende werking van het middel. Om het neutraal karakter te bewaren, is er geen geur aan toegevoegd en kan het middel ook veilig met een condoom worden gebruikt. Parabenen zijn er niet gebruikt voor de samenstelling en laat de Durex Play Sensitive – Glijmiddel – 100 ml zich gebruiken voor zowel oraal, vaginaal als anale glijmiddel gebruiken. Zowel mannen als vrouwen kunnen er dus gebruik van maken. Bij vrouwen vermindert het ook de irritaties veroorzaakt door een droge huid en verdwijnt het ongemakkelijk gevoel.

Meer informatie & bekijk prijs

Durex Glijmiddel Play Massage 2 in 1 Glijmiddel – 200 ml – Aloë Vera

Het is niet alleen romantisch, maar stimuleert een stevige massage ook gelijk de aanmaak van de nodige hormonen die de seksuele belevenis tot een ongekende hoogte zullen brengen. Een passende massage wordt wel niet verricht op een droge huid, maar moet die wel vochtig zijn zodat de vingers er met alle gemak door kunnen glijden. De Durex Play Massage 2 in 1 Glijmiddel – 200 ml – Aloë Vera speelt heel goed op die behoefte en is het tegelijk een glijmiddel geschikt voor oraal, vaginaal en anaal gebruik. Zowel mannen als vrouwen kunnen er alle plezier mee beleven en is het glijmiddel vervaardigd op basis van Aloe Vera en daardoor glijmiddel met smaak. De natuurlijke werking zorgt voor een optimale hydratatie en dringt het middel goed door in de huid. Droge plekken die zorgen voor irritatie of verminderd seksueel genot, verdwijnen zo als sneeuw voor de zon. Het middel voelt niet vettig aan en komt in een handige tube met een inhoud van 200ml.

Meer informatie & bekijk prijs

Pjur Original Glijmiddel – 100 ml

Van een glijmiddel verwacht je nu eenmaal dat het onder alle omstandigheden zijn werk zal verrichten en moet het genot dat eruit zal voortvloeien, er wel voor zorgen, dat alle partners zich op hun gemak zullen voelen. Personen die last hebben van een droge huid, kunnen bij het bedrijven van de liefde in de meeste gevallen niet komen tot hun hoogtepunt en zal het gebruik van Pjur Original Glijmiddel – 100 ml daar gelukkig wel een eind aan maken. Met de spuitdop is er maar een kleine hoeveelheid nodig om de huid soepel en glad aan te laten voelen en is het middel kleur- en geurloos. Neutraal te gebruiken voor zowel de vrouw als de man. Bij het liefdesspel kan Pjur Original Glijmiddel – 100 ml worden gebruikt voor orale, anale als vaginale toepassingen. Het laat geen vettige laag achter en voelt na het drogen niet plakkerig aan.

Meer informatie & bekijk prijs

EasyGlide Anaal Glijmiddel 150 ml

Op seksueel gebied hebben wij nu eenmaal allemaal onze voorkeur en is het belangrijk, dat er plezier mee wordt beleefd. Zo is het ook bij anale seks en mag een anale glijmiddel daarbij niet ontbreken. Het mag immers nooit de bedoeling zijn dat alles “geforceerd” zal verlopen. Met EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml zal het alle partners wel verbazen hoe eenvoudig alles wel te werk gaat en gaat het hier om een glijmiddel op waterbasis. Veilig te gebruiken met latex condooms en voelt het nooit plakkerig aan. De smaak is neutraal en is het kleurloos. Zo wordt er op een natuurgetrouwe wijze invulling gegeven aan de behoefte voor wat meer vocht. Komt in een handig flesje met een inhoud van 150ml en moet koel en donker worden bewaard.

Meer informatie & bekijk prijs

Goed glijmiddel heeft vele voordelen

Het mag dus niet zo ver komen, dat men geen plezier meer beleeft bij de omgang vanwege een droge of geirriteerde huid omdat er nu eenmaal een ruim aantal mogelijkheden zijn om er uit te kiezen. Het wordt meestal wel op een neutraal karakter gehouden waarbij het middel geen geur en kleur heeft. De Durex Sensilube Gel Waterbasis – 2 x 40 ml – Grootverpakking is zodanig samengesteld, dat het lichaamsvocht zo veel als mogelijk wordt benadert qua samenstelling en werking. Zelfs personen met een gevoelige huid, zullen dit glijmiddel dus zonder problemen kunnen gebruiken. Geschikt voor zowel oraal, anaal als vaginaal gebruik, ook glijmiddel met smaak. Dat kan ook gezegd worden van de  Durex Play Sensitive – Glijmiddel – 100 ml en Pjur Original Glijmiddel – 100 ml. Wie op zoek is naar iets extras, zal dat vinden bij de Durex Play Massage 2 in 1 Glijmiddel – 200 ml – Aloë Vera en kan er ook gemasseerd worden met dit glijmiddel. Extra spannend dus bij het bedrijven van de liefde. Breng dus wat meer plezier in jouw liefdesleven en doe dat met een goede glijmiddel die voldoet aan jouw wensen.