Je kent het wel; die eindeloze zoektocht naar producten die wél goed zijn voor je huid en voor je haren. Er komen een hoop misleidende trucjes kijken bij het promoten van veel beautyproducten. Ze beloven een stralende huid zonder oneffenheden, en ondertussen reageert je huid slecht en smeer je jezelf vol met schadelijke stoffen. In dit artikel lees je over Dermalogica als oplossing en andere producten die de investering waard zijn.

Alleen het beste voor jouw huid

Je huid is erg belangrijk, het laat zien hoe jij in je vel zit en hoe gezond je bent. Het is vaak een raadsel en een lange zoektocht hoe je het beste uit je huid en haar kunt halen. Of het nou om puistjes, poriën of rimpels gaat, iedereen is wel onzeker over iets. Veel reclamespotjes over beauty producten bevatten de ene leugen na de andere. Vaak smeren ze je producten aan die de stand van zaken juist verergeren, waardoor je al snel met je handen in het haar zit. Gelukkig is er ook goed nieuws; er zijn producten die jouw huid wél kunnen helpen. De producten van Dermalogica bijvoorbeeld zijn erg populair en maken waar wat ze beloven. Alleen de lovende recensies zijn al een enorm goed teken. Daarnaast vind je in de ingrediëntenlijst ook geen zorgwekkende stoffen die de gezonde cellen juist beschadigen. Met deze producten kun je onder andere vooruit als je graag eens van je puistjes af wil komen, als je je huid wil beschermen tegen de zon én als je je (waterproof) make-up wil verwijderen zonder dat je huid eronder lijdt.

Wees niet langer bang voor rimpels

Ook de producten van Maria Galland zijn een goed voorbeeld van producten die je wel helpen. Dit merk is er al decennialang mee bezig om de “code” van verschillende huidtypen te kraken. Er zit een filosofie achter de samenstelling van producten, die staat voor het voeden en behouden van een gezonde huid. Neem bijvoorbeeld een anti-rimpelcrème. Deze heeft een bewezen herstellende en liftende werking op de huid; precies wat je wil! De resultaten van deze onderzoeken worden gepresenteerd bij de productinformatie en zijn erg interessant voor de consument. Je hoeft daarom niet meer te vrezen voor rimpels; deze worden effectief tegengewerkt waardoor jij die jeugdige look behoudt! Wat je natuurlijk zelf altijd kunt doen om je huid een handje te helpen is veel water drinken en gezonde voeding tot je te nemen. Zorg dat je voldoende slaapt en signaleer stress op tijd zodat je wat tijd voor jezelf in kunt plannen. Investeer vandaag nog in huidproducten die het wél waard zijn. Thank us later!