Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Lieke van Lexmond aan de beurt.

Nederlands model, actrice, presentatrice en zangeres Lieke van Lexmond is vooral bekend van haar rollen als Eva Prins in Goudkust en als Charlie Fischer in Goede tijden slechte tijden. Geboren op 10 oktober 1990, groeide ze op met haar zus in de gemeente Almelo. Ze heeft onder andere op de cover gestaan van het tijdschrift Playboy.

Ze stopte met presenteren in het Nederlandse tv-programma Goede tijden slechte tijden om zich te richten op modellenwerk en acteren.

Lieke van Lexmond instagram

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)


 

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Lieke van Lexmond. Op instagram is het verboden om Lieke van Lexmond naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Lieke van Lexmond hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.