Daarom kiezen voor een oppas

Wil je een lekker dagje voor jezelf, of wil je weer eens op stap met je partner of vriendinnen? Dan is het zeker aan te raden om een oppasser in te zetten. Een oppasser heeft je namelijk diverse voordelen te bieden. Niet alleen voordelen voor jou trouwens, maar ook voor je kinderen. Wij zochten uit wat de voordelen van een oppasser zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek welke voordelen een oppasser huren met zich meebrengt.

Lekker een avondje met vriendinnen weg of op date night

Misschien is het al lang geleden dat je lekker uit bent geweest met je partner of met je vriendinnen. Zo’n avondje uit kan veel goeds doen voor je relatie en de band met je vriendinnen. Door een oppas te huren, heb je weer even tijd voor elkaar. Je kunt lekker naar de bioscoop gaan, gezellig uit eten gaan of uren dansen op de dansvloer. Je hoeft je ook even geen zorgen te maken om de kinderen en weet zeker dat ze in goede handen zijn.

Je kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving

Wat tevens een groot voordeel is aan een oppasser is dat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Ze kunnen lekker met hun eigen speelgoed spelen en in hun eigen bed slapen. Dit geeft kinderen meer rust. Ook kunnen ze lekker in hun eigen buurt met hun vertrouwde vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Ook in de avonden in te schakelen

Het fijne aan een oppasser is dat je deze tevens kunt inzetten in de avonden. Zo kun je lekker een avondje op stap of ‘s avonds aan het werk gaan als je bijvoorbeeld nachtdienst hebt. Oppassers zijn vrij flexibel inzetbaar.

Oppasser is goedkoper dan kinderopvang

Wist je dat een oppasser goedkoper is dan de kinderopvang? Kies je voor een oppasser, dan is een van de voordelen hiervan toch wel de lagere kosten. Zo betaal je gemiddeld 6,50 per uur voor een oppasser en ben je 8 euro per uur kwijt voor de kinderopvang. Ook kun je zelf met de oppasser onderhandelen over het tarief en zit je niet aan standaard bedragen vast. Ideaal toch?

Redenen genoeg dus om voor een oppasser te kiezen. Ben je zelf oppasser en wil je graag op verschillende tijden op kids van andere moeders passen? Bekijk dan eens: Oppaswerk gezocht.