Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Nikkie Plessen aan de beurt.

Nikkie Plessen is een Nederlandse modeontwerpster, actrice, presentatrice en ondernemer. Nikkie werd geboren in Utrecht op 8 mei 1985 en heeft altijd een passie gehad voor mode. Na de middelbare school studeerde ze aan de Amsterdamse Mode Academie. Hier besloot Nikkie haar eigen modelabel te beginnen, wat ze in 2006 met succes deed.

Naast haar werk als ontwerpster, heeft Nikkie zich ook gewaagd op andere gebieden van de entertainmentindustrie. Ze presenteerde verschillende tv-programma’s, acteerde in films en commercials, en stond model voor internationale merken als Nike en L’Oréal. Nikkie is een inspiratie voor vele vrouwen over de hele wereld en is het bewijs dat met hard werken en vastberadenheid alles mogelijk is.

Nikkie Plessen instagram

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Nikkie Plessen. Op instagram is het verboden om Nikkie Plessen naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Nikkie Plessen hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.