Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Patty Brard aan de beurt.

Patty Brard werd geboren op 25 maart 1955 in Sorong, Nederlands Nieuw-Guinea. Zij is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, presentatrice, diva en voormalig zangeres in de meidengroep Luv’.

Brard kwam voor het eerst op de voorgrond als lid van het geheel vrouwelijke poptrio Luv’. De groep had tussen 1974 en 1981 verschillende hits in Nederland. Na het uiteenvallen van Luv’ begon Brard aan een solocarrière. Haar debuutalbum verkocht meer dan een miljoen exemplaren en leverde de hitsingles “I Don’t Wanna Lose You” en “Sweet Little Thing” op. De laatste jaren is Brard bekend geworden door haar verschillende televisieoptredens. Ze presenteerde programma’s als Sterren Dansen op het IJs.

Patty Brard instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Patty Brard. Op instagram is het verboden om Patty Brard naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Patty Brard hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.