Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Tatjana Šimić aan de beurt.

Tatjana Šimić werd geboren in Zagreb, Kroatië op 9 juni 1963. Toen ze achttien jaar oud was, verhuisde ze naar Nederland en begon ze te werken als model. Tatjana won snel aan populariteit en werd een van de meest succesvolle Nederlandse modellen aller tijden. Al snel stapte ze over op zingen en acteren en verscheen ze in verschillende films en tv-programma’s. Tatjana wordt in Nederland beschouwd als een nationale schat, en haar werk heeft haar in de loop der jaren talloze prijzen opgeleverd.

Tatjana Šimić instagram

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Tatjana Simic. Op instagram is het verboden om Tatjana Simic naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Tatjana Simic hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.