Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Victoria Koblenko aan de beurt.

Victoria Koblenko, geboren in Vinnytsya, Oekraïense SSR, Sovjet-Unie op 19 december 1980, is een Nederlandse actrice en presentatrice van Oekraïense afkomst. Ze begon haar carrière als actrice op 12-jarige leeftijd toen ze Sasha speelde in een film genaamd “The Music Box”. In 2006 bereikte zij internationale bekendheid met haar rol als Irina Derevko in de TV-serie “Alias” – een show die over de hele wereld is uitgezonden.

In 2008 speelde Victoria in twee big-budget Hollywoodfilms: The International en Quantum of Solace waarna ze genomineerd werd voor Beste Bijrol bij zowel de Broadcast Film Critics Association Awards als de Golden Globe Awards.

Victoria Koblenko instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko ❌ (@vkoblenko)

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Victoria Koblenko. Op instagram is het verboden om Koblenko naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Victoria Koblenko hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.