Op bestevoormoeders.nl publiceren wij iedere week een artikel met de leukste instagram posts van een bekende (toekomstige) moeder. Deze week is Yolanthe Cabau aan de beurt.

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en televisiepresentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen. Ze is geboren op Ibiza op 19 maart 1985 als dochter van een Nederlandse vader en Spaanse moeder.

Op zesjarige leeftijd verhuisde ze van haar geboorte-eiland naar Nederland om bij haar grootouders te gaan wonen, nadat haar ouders gescheiden waren. In 2001 keerde ze terug naar Spanje waar ze journalistiek studeerde, maar ze besloot dat dat niets voor haar was en keerde terug naar Nederland waar ze een acteeropleiding volgde aan de Amsterdamse Toneelschool.

Yolanthe Cabau instagram

Om dit artikel samen te stellen hebben wij op instagram gezocht naar het officiële account van Yolanthe Cabau. Op instagram is het verboden om Yolanthe Cabau naakt foto’s of nude pics te plaatsen. Ook foto’s uit de playboy zijn niet altijd toegestaan. De vriend van Yolanthe Cabau hebben wij helaas niet gevonden op instagram, heb jij nog leuke foto’s? Deel deze dan in de comments.